>ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ>Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Στη Cepal, το 50% των εργαζομένων ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 36-45 ετών, καθώς μεγάλος αριθμός θέσεων απαιτούν πολυετή εμπειρία και σε αρκετούς ρόλους, γνώση του κλάδου. Η Εταιρεία, με βασικό άξονα την απόδοση και την επίτευξη στόχων, δίνει ευκαιρίες για γρήγορη εξέλιξη των εργαζομένων, σε ένα περιβάλλον μάθησης και ανάπτυξης. Αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά στην ομάδα και στους στόχους της Εταιρείας, η απόδοση επιβραβεύεται και παρέχεται στους εργαζομένους μας ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών. Καθώς η ποικιλομορφία στο εργασιακό περιβάλλον προάγει τη δημιουργική σκέψη και ενισχύει την καινοτομία του οργανισμού, κάθε ένας από τους εργαζομένους, φέρνει τη δική του μοναδική εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις, αφήνοντας το προσωπικό του αποτύπωμα στην καθημερινότητα αλλά και στην κουλτούρα της Εταιρείας.

Η Cepal παρέχει ένα σύνολο εξατομικευμένων αναπτυξιακών ενεργειών για κάθε έναν από τους εργαζομένους της με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξέλιξη της καριέρας τους. Εστιάζουμε στην εξέλιξη των ανθρώπων μας, στην αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία στοχεύοντας στην υλοποίηση του οράματός μας. Διαμορφώνουμε τις εξελίξεις στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και αναζητούμε ανθρώπους που μπορούν να δημιουργούν λύσεις με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και με γνώμονα το μέγιστο όφελος για τους οφειλέτες.

 

Ξεκινήστε την επαγγελματική σας πορεία κάνοντας τα πρώτα σας βήματα σε ένα γρήγορο και δυναμικό περιβάλλον. Γνωρίστε τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σήμερα. Εκκινήστε την καριέρα σας στη Cepal στέλνοντας το βιογραφικό σας εδώ: